Magazine Cover Magazine Cover
Få 2 nr. af Illustreret Videnskab + VEEGO weekendtaske
Skjul

Få 2 nr. af Illustreret Videnskab
+ VEEGO weekendtaske
– Spar 787 kr.

Magazine Cover Magazine Cover
856,90 kr.
69,50 kr.
+ 39,50 kr. i porto og eksp. I alt 109 kr.
Spar 787 kr.!
  1. 14 dages fortrydelsesret
  2. Ingen binding

VEEGO weekendtaske

En weekendtaske er evigt praktisk. Den er god til en forlænget weekend, den er et perfekt alternativ til håndbagagekufferten på flyet og kan sågar bruges som træningstaske.

Er du ude efter en flot og robust taske i god kvalitet, så er denne lækre weekendtaske fra VEEGO et glimrende valg. Den er flot designet i gode, solide materialer, hvilket gør den rigtig god både som weekendtaske og som rejsetaske på længere ture.

Tasken er udstyret med solide remme og en kraftig lynlås samt en lille udvendig lomme. En rigtig god og rummelig taske med praktiske detaljer som gør weekendturen eller ferien en lille smule nemmere.

Værdi: 699,-

Andre tilbud fra Illustreret Videnskab

Se alle tilbud fra Illustreret Videnskab

Velkommen til videnskabens fantastiske verden!

Magasinet Illustreret Videnskab er det perfekte tilbud til dig som er født nysgerrig. Hvert eneste magasin bringer dugfriske nyheder fra forskningens frontlinje, fascinerende artikler om ingeniørernes største bedrifter og videnskabelige forklaringer på verden omkring os – alt sammen præsenteret intelligent, lækkert og underholdende så alle kan være med.

Med et abonnement på Illustreret Videnskab får du dit magasin ind af døren hver 3. uge. Og meget mere end det. Du kan fx læse dit magasin online, få de seneste nyheder leveret direkte i din mailboks, finde et godt tilbud i vores onlineshop eller få rabatter på vores spændende rejser.

Jeg selv og hele redaktionen på Illustreret Videnskab ønsker dig god fornøjelse!

Med venlig hilsen

Chefredaktør

Sebastian Relster

Magazine Cover Magazine Cover

Få 2 nr. af Illustreret Videnskab
+ VEEGO weekendtaske

856,90 kr.
69,50 kr.
+ 39,50 kr. i porto og eksp. I alt 109 kr.
Spar 787 kr.!