2 numeroa Tieteen Kuvalehti -lehteä + tilaajalahjan + headset
2 numeroa Tieteen Kuvalehti -lehteä
+ tilaajalahjan
+ headset
Piilota

2 numeroa Tieteen Kuvalehti -lehteä
+ tilaajalahjan
+ headset
– Säästät jopa 146,00 €

Magazine Cover Magazine Cover
8,90 €
Säästät jopa 146,00 €!
 1. 14 päivän avoin kauppa
 2. Ei sitoutumisaikaa
 3. Lehdet toimitetaan postimaksutta

HYBRID Drone Car

Uusi HYBRID Drone Car on näppärä menopeli. Lennokissa useat siistit toiminnot yhdistyvät virtaviivaiseen ja upeaan muotoiluun. Fiksu kaksoistoiminto tekee tästä pikkulennokista todella monipuolisen. Se voi nimittäin ajaa maassa ja lentää kevyen tyylikkäästi ilmassa.

Quadcopter-rakenteessa on neljä propellia, jotka tekevät lennokista joustavan ja sukkelan ilmassa. Neljä rengasta puolestaan vauhdittavat menoa maan päällä ja tehostavat ohjausta. Lisäksi lennokissa on tehokas etuvalo, joten lentäminen ja ajaminen onnistuu myös illan pimetessä tai kun valoa on muuten vähän.

Jos siis etsit fiksua lennokkia, joka on samalla sekä kauko-ohjattava ajokki että lentävä menopeli, HYBRID Drone Car on loistovalinta.
Arvo 67 €

COMO-kello

Joidenkin mielestä miehen ainoa oikea asuste on rannekello. Kun sinulla on COMO-kello, et tosiaan tarvitsekaan mitään muuta. Kellon valmistaja on panostanut laatuun, toimivuuteen ja muotoiluun, mikä käy ilmi muun muassa vankasta kellonkuoresta.

Tyylikkään kellotaulun tausta on väriltään mattaharmaa ja sitä ympäröi musta reunus, josta vaaleat viisarit erottuvat hyvin. Näyttävä ruskea nahkaranneke viimeistelee eleettömän tyylikkään ilmeen. Tämä kello on hieno asuste, jota voi käyttää sekä arjessa että muodollisemmissa tilaisuuksissa.
Arvo 67 €

VEEGO-viikonloppulaukku

Viikonloppulaukku on aina yhtä käytännöllinen. Se sopii pitkiin viikonloppuihin, käsimatkatavaraksi lentokoneeseen ja treenikassiksi. Jos etsit tyylikästä ja kestävää laatulaukkua, tämä upea VEEGO-viikonloppulaukku on sinulle omiaan. Laukussa on käytetty tukevia laatumateriaaleja, joten se sopii hyvin viikonloppulaukuksi ja matkalaukuksi pidemmille matkoille.

Laukussa on tukevat remmit, kestävä vetoketju ja pieni tasku ulkopuolella. Toimiva ja tilava kätevillä yksityiskohdilla varustettu laukku, joka tekee viikonloppureissuista ja lomamatkoista vähän helpompia.
Arvo 94 €

Hasaki Omakase -veitsisetti

Omakase on japania ja merkitsee jotakuinkin ”se on sinun päätettävissäsi.” Jos sanot omakase japanilaisessa ravintolassa, kokki saa valita sinulle päivän parhaan
annoksen.

 • Terä laadukasta terästä.
 • Kahva hienostunutta, kolme kertaa kiillotettua pakkapuuta.
 • Hienostunutta, pelkistettyä japanilaista muotoilua niin tuotteessa kuin pakkauksessakin.
 • Setti sisältää viipalointi- ja paloitteluveitsen (Nakiri, 32 cm) ja fileointiveitsen (Yanagiba, 33 cm) tarkempaan työhön.

Arvo 45 €

BPM-headset - Tulet saamaan ylimääräisen lahjan!

Näissä suosituissa kuulokkeissa yhdistyvät laadukas ääni ja tyylikäs muotoilu. Erikoispehmeät kuulokeosat tekevät kuulokkeista kevyet ja miellyttävät käyttää ja takaavat käyttömukavuuden ja laadukkaan bassotoiston. Kokoon taitettava rakenne tekee kuulokkeista ihanteelliset matkakäyttöön. Kuulokkeissa on musta johto ja minijack-liitäntä.
Arvo 40 €

Tieteen Kuvalehti

– Koska olet syntynyt uteliaaksi

Solujen sisältämästä DNA:sta ihmisen uskomattomiin aivoihin ja universumin kaukaisimpiin galakseihin. Tieteen Kuvalehti tutkii kiehtovaa maailmaa, jossa elät. Tahdotko mukaan löytöretkelle?

Lukijana

 1. saat luotettavan suodattimen, jotta pysyt aina ajan tasalla
 2. saat jatkuvan pääsyn tieteellisen tutkimuksen etulinjaan
 3. pysyt ajan tasalla tieteen merkittävimmistä läpimurroista
 4. saat suuria, upeita ja lisätietoja antavia kuvia
 5. voit paikata mahdolliset aukot yleistietämyksessäsi.

Ystävällisin terveisin
Päätoimittaja
Sebastian Relster

Magazine Cover Magazine Cover

2 numeroa Tieteen Kuvalehti -lehteä
+ tilaajalahjan
+ headset

8,90 €
Säästät jopa 146,00 €!